2009. április 7., kedd

Sharon Marsh


Sharon Marsh (lánykori nevén Kimble, a Halál című részben Carol) Randy Marsh felesége, Stan és Shelley anyja. Sharon recepciósként dolgozik Tom szépségklinikáján. Eredeti hangját April Stewart, magyar hangját pedig Kökényessy Ági kölcsönzi. A Szerelem Fáni és Malac között című epizódban szerepelt először. Érdekesség, hogy Trey Parker anyját Sharon Parkernek hívják. Sharonnak barna haja van, barna színű pulóvert, valamint kék nadrágot visel; Stanéhez hasonló ruhákat hord. Férjéhez hasonlóan a harmincas évei közepén jár és általában liberális nézeteket vall.

Családjával jó kapcsolatot ápol, bár néha forrófejűsége próblémákat okoz, előfordul, hogy Stanre ok nélkül dühös lesz (például amikor A klubház című epizódban Stan egy sütit kér tőle, Sharon panaszkodni kezd, hogy minden férfi egyforma), máskor viszont akkor sem haragszik meg fiára, ha komoly oka lenne rá. Hajlamos elveszíteni a józan eszét, mint például A kísértethal című részben, amikor azt hiszi, a fia embereket ölt meg. A klubház című részben rövid időre összeveszik férjével, ezért egy Roy nevű férfi költözik Sharonhoz, aki folyton házimunkára kényszeríti Stant. Végül aztán Stan – többek közt, hogy gonosz mostohaapját eltávolítsa – kibékíti szüleit.

Sharon a külseje miatt rendkívül népszerű a South Park-i fiúk körében; az Ovi-Sokk című részben a hatodikosok csak akkor hajlandóak segíteni a főszereplőknek, ha azok cserébe egy fotót szereznek nekik Sharon melleiről. Az Ifjú rendőrnyomozókban Buttersnek azután sikerül spermamintát produkálnia egy „bűnügy” érdekében a rendőröset játszó fiúk számára, hogy Sharon melleire gondolt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése