2009. április 8., szerda

Stuart és Carol McCormick



Stuart és Carol McCormick Kenny szülei, mindketten a Halál című részben szerepeltek először. Mr. McCormick (eredeti hangja Matt Stone) keresztneve Stuart, Mrs. McCormick (eredeti hangja korábban Mary Kay Bergman és Eliza Schneider, jelenleg April Steward) keresztneve bizonytalan, de a GYÉPÉ csata című epizód szerint valószínűleg Carolnak hívják.

McCormickék családja a legszegényebb South Parkban. Egy lerobbant földszintes házban laknak: a bárányhimlő című részből kiderült, hogy fiatal korukban a klubháznak tervezett épületet Stuart és Kyle apja, Gerald Broflovski együtt építette. A két férfi között azonban eltérő iskolai végzettségük és pénzügyi helyzetük miatt megromlott a baráti viszony. A McCormick házaspár egy, az Ifjú rendőrnyomozók című epizódban elejtett megjegyzés szerint feltehetőleg drog előállításával foglalkozik.

Stuart harminc év körüli lehet, piszkos inget, „SCOTCH” feliratú kamionsofőr sapkát és koszos nadrágot visel. Carol, aki pár évvel fiatalabb a férjénél, általában világoszöld, „I'm with stupid” („A hülyével vagyok”) vagy „God Bless America” („Isten áldja Amerikát”) feliratú pólót, alkalmanként egyszínű zöld felsőt és piszkos nadrágot hord. Az „I'm with stupid” feliratú pólón lévő nyíl azonban általában nem a férje felé irányul. Carol a templomban néha műszőrme kabátban és miniszoknyában is látható.

McCormickék vallásosnak tűnnek, a többi lakoshoz hasonlóan római katolikusok; a család gyakran imádkozik étkezés előtt, megköszönve az aznapi betevőt, ami némileg ironikus, hiszen szinte alig kerül étel az asztalukra.

Kenny szüleinek kapcsolata koránt sem felhőtlen, folyamatosan veszekszenek és marakodnak egymással, a viták témája általában Mr. McCormick alkoholizmusa és munkanélkülisége. A csirkebaszó című rész egyik jelenetében össze is verekednek, miközben Kenny és Kevin nevet rajtuk. Ennek ellenére a Cartman a NAMBLA tagja epizódban boldognak tűnnek és újabb gyerek vállalása mellett döntenek. McCormickéknak három gyermeke van; Kenny, Kevin és Karen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése